Om os

Foreningens formål er at undersøge og bidrage til viden om livsglæde hos mennesker og i miljøer og herunder rådgivning til skoler/institutioner, lande og andre foreninger og forældre omkring Livsglæde og hvordan man skaber det i sit nærmiljø. Trivselsrettede aktiviteter for både børn og voksne. Værktøjer og støtte til indre balance.

At arbejde for udviklingen af et mere levende, spontant og kreativt land på tværs af alle eksisterende skel i samfundet.

  • At fungere som et mødested og et netværk for børn unge og voksne i Danmark  der ønsker at være aktive i forhold til at arrangere eller medvirke i kreative aktiviteter, især indenfor de af foreningens højest prioriterede kulturelle områder, Natur, kunst, Teater, Musik, Dans.  
  • At tilbyde varige aktiviteter/kurser indenfor de tre prioriterede områder. (F.eks. et teaterhold, en dansetrup, et kor, et sammenspilshold etc.)
  • At arbejde for at der bliver stadig bedre rum og ressourcer i nærmiljøet til denne type aktiviteter
  • At arrangere både mindre og større kulturelle arrangementer f.eks. workshops, happenings, kulturcaféer, koncerter, shows, musicals, kabaret etc.